Om os

Når hoveddøren lukker i bag dig, sammen med hverdagens krav, træder du ind i dagens bedste stunder. Hjemmet favner dig med sin ro og dufte. Det er her du genoplader sjælen og knytter venskabernes bånd eller henslænger i sanseligt selskab.

Det er også her du præsenterer den sofistikeret og bevidste side af dig selv. Det er her du høster venners anerkendelse mens I deler glade øjeblikke.

Mancilli stræber efter at designe interiør til det repræsentative, fashionable rum, men også interiør, som skaber ro og energi i dit indre. Vi vil hjælpe dig til at skabe rum hvor stil og sjæl lever i harmoni. Mancilli® er et dansk interiørbrand der designer, producerer og sælger eksklusivt interiør til alle rum. Vi skaber kontrast til den klassiske minimalisme.

Mancilli® pyntepuder

Alle pyntepuder er designet i Danmark af stifteren Atemad El-Berjiji, og produceres i små systuer i hvor tekstilerne produceres i forskellige lande. Stofferne klippes i hånden, hvorfor der kan være små variationer i størrelsen (under 1 cm).

Traditionerne bag Mancillis design af pyntepuder er danske, inspirationen er fra resten af verdenen

Ønsker du anden farve, størrelse eller sammensætning, er dette muligt mod en længere leveringstid. Du er altid velkommen til at sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Sofapuder velour frynser Mancilli Slate Mocca II

Bæredygtighed og socialt ansvar

Bæredygtighed ser Mancilli som en trebenet taburet; de tre ben er mennesker, miljø og økonomi. En balance af de tre ben er vigtigt for os, så vores forretning ikke vælter. Derfor arbejder vi strategisk med indsatsen indenfor området. Nogle af de områder vi har fokus på er:

Mennesker

Vi arbejder med FN’s verdensmål nr. 5 ”Ligestilling mellem kønnene”. En styrkelse af kvinders rettigheder og muligheder, og større ligestilling er afgørende for at fremskynde en bæredygtig udvikling. Dette gør vi ved at opsøge kvindelige iværksættere, virksomheder som er kvindeejet eller ledet af kvinder og tager dem ind som leverandører og producenter forså vidt muligt.

ligestilling

Miljø

  • Brugen af miljøvenligt plast og pap ved vareforsendelse.
  • Fokus på de forskellige fibre der bruges i produktionen af vores pyntepuder. Særlig sammensætning af naturfibre og kunstfibre og den påvirkning de har på miljøet.

Økonomi

Mancilli har løbende fokus på udgifter, for at skære ned på områder der ikke er afgørende for at producere og levere et kvalitetsprodukt og oplevelse. Vi betaler altid vores leverandører og samarbejdspartnere til tiden samt støtter glædeligt SKAT når vi har overskud i vores forretning ?

Fashionably recycler

Du kan selv være med til at gøre en forskel for miljøet og dermed gøre interiør mere bæredygtigt. Skal du til at købe nye pyntepuder eller andet interiørdesign, så sørg for at sælge eller give det gamle væk. På den måde er der en anden der kan få glæde af det. 

Stifter

Mancilli er stiftet af Atemad El-Berjiji i efteråret 2019. Hun savnede interiør, der både talte til hendes ønsker om en moderne boligstil, og samtidig fungerer som en base, hvor den individuelle stil kommer til udtryk.

Idéen til Mancilli har ligget og spiret over en rum tid, inspireret af de mange rejser og hotelindtjekninger hun har haft. Hun ville skabe den samme oplevelse man møder når man træder ind i et lækkert boutiquehotel i Italien. En loungeagtig stemning med masser af lækre pyntepuder og vægdekorationer.

Atemad startede sin karriere i modebranchen helt tilbage i 1998, hvor hun havde ansvar for design og salg af minkpelse og skindjakker i Skandinavien. Efter nogle år skiftede hun retning og kom ind i online rekrutteringsbranchen, hvor hun har været indtil 2017. Efter 14 år hos Jobindex A/S som salgsdirektør og en Executive MBA i bagagen, valgte hun at blive selvstændig. Udover Mancilli er Atemad også ejer af det grafiske bureau BullMedia og direktør i CLiCKLAB.

Mancilli direktoer
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen