Serveringsbakker

Serveringsbakken behøver ikke kun at være funktionel. Du kan bruge den som pynt i dit hjem og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge de smukke pyntebakker fra Mancilli.

Kategori

Pris

Størrelse

Farve

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan bruge serveringsbakken til

Stilfuld opdækning på sofabordet med levende lys, blomster og chokolade er én måde du kan bruge serveringsbakken på, som et dekorativt indslag i dit hjem.

Måske vil du også bruge den til servering af morgenmaden i sengen, som krydderibakke i køkkenet, opbevaring af nøgler i entreen eller til udstilling af dine smykker og parfumer.

Uanset hvad du vælger at bruge bakken til, så kan du skabe en hyggelig stemning og en bestemt atmosfære i din boligindretning. Husk at vælge komplementære pyntepuder i din indretning.

Hvilken serveringsbakke skal du vælge?

Serveringsbakker er egentlig blot en flad plade med en lav kant som blev opfundet til at bære genstande på. Denne simple konstruktion kan i dag fås i mange materialer såsom træ, metal, glas og plastik. Du kan også få rund serveringsbakke, firkantet serveringsbakke, oval serveringsbakke, kvadratisk serveringsbakke og rektangel serveringsbakke med eller uden kant.

Hvad du skal vælge afhænger af rummets øvrig indretning samt din smag.

Limited kollektion

Eksklusivitet og små kollektioner kendetegner serveringsbakkerne fra Mancilli. Vi stræber os på løbende at tilføre nye designs med helt ned til 30 stk. pr. design. På den måde kan du skabe din helt egen indretningsstil.

Serveringsbakker kan købes i mange prisklasser og i flere butikker

Hos Mancilli har vi ikke opfundet serveringsbakken, men vi stræber efter at finde og skabe nye designs du ikke finder mange andre steder. På den måde kan du skabe en individuel indretning og skabe ny stemning i dit hjem hvor bakken også kan bruges som pyntebakke.

Serveringsbakker kan du købe rigtig mange steder udover Mancilli. Priserne varierer meget, alt efter kvalitet, design, brand og produktionsomkostninger.

I den billige ende kan du købe en serveringsbakke hos Ikea, Jysk og Bilka, priserne her starter fra ca. kr. 60. I mellemklassen finder du bl.a. Andersen Furniture og Eva Solo til ca. kr. 499. Og i den højere prisklasse finder du f.eks. Stelton og Georg Jensen som ligger fra ca. kr. 899.

Hvor skal du så købe din serveringsbakke? Den skal du selvfølgelig købe hos os ?

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen